Loading Events

« All Events

Year education Thai massage Pichest style(W1)

September 19 @ 10:00 - September 20 @ 17:00

€2400

Thai Massage Pichest style bij Horizon Opleidingen

In het algemeen wordt in het westen vanuit een technische visie naar Thai massage gekeken, waarbij er grotendeels theoretisch wordt uitgelegd wat de therapie inhoudt. Dat zouden we een westerse manier van werken kunnen noemen. Met de training Thai massage Pichest style wordt je een specifieke opbouw aangeboden, waarbij je eerst je eigen lichaam leert verkennen met doel het vrijmaken en tegenkomen waar je zelf in dit opzicht bent. Dat maakt van de opleiding Thai Masseur Pichest Style een unieke opleiding in Nederland, omdat er op een traditionele manier onderwezen wordt.

Je leert hoe het lichaam is geconstrueerd vanuit het lichaam (de lichaamservaring) zelf en niet vanuit een opgeschreven theorie.

Hierdoor zal je gevoeligheid toenemen en om hierin stevig gegrond te zijn en blijven, leer je Qigong en movement. Doordat je je eigen lichaam op een andere manier leert kennen zal je de ander vanuit begrip kunnen behandelen en manipuleren. Met het werken vanuit flow en een ontspannen fysieke constructie ben je tegelijkertijd de draagkracht voor de ander. Letterlijk en figuurlijk.

 

De Thai massage Pichest style heeft, als onderdeel van Thai medische gezondheid, naast therapeutische eigenschappen ook een belangrijk spiritueel aspect. Dat kan je zien als de doorwerking van het lichaamswerk naar de psyche toe.

De ziel kan ruimte gegeven worden door met het lichaam te communiceren.

Thai massage heeft op die manier zowel een werking voor ontvanger als voor de gever; het is een constant aftastend spel van (toe)geven en ontvangen.

Door het observeren en leren luisteren naar het eigen lichaam kunnen inzichten ontstaan voor de ontvanger, die geleid worden door de gever.

Deze inzichten zijn als zaadjes die ruimte geven voor verandering; voor heling en vervolmaking.

De opleiding Thai Masseur Pichest style wordt verzorgd door Howdy Tio. Hij werkt altijd vanuit een warm persoonlijk contact gecombineerd met een professionele werkhouding en er is ruim aandacht voor iedere deelnemer

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Stuur een email naar: info@horizonopleidingen.nl om het studieplan te ontvangen of bel om een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. We maken graag tijd voor je!

 

Startdatum van de jaaropleiding Thai Masseur Pichest Style is 19 september 2020

 

Details

Start:
September 19 @ 10:00
End:
September 20 @ 17:00
Cost:
€2400
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/thai-masseur-pichest-style/

Organizer

Horizon opleidingen
Phone:
06-40266698
Email:
info@horizonopleidingen.nl
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/

Venue

Horizon opleidingen
De Bloemendaal 10
Engelen, ‘s-Hertogenbosch 5221 EC Netherlands
+ Google Map
Phone:
06-40266698
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl