Loading Events

« All Events

2 daagse Masterclass Thai Stoelmassage Horizon

13 February 2021 @ 10:00 - 14 February 2021 @ 17:00

€270

Van wie kan je beter Thai Stoelmassage leren dan van Howdy Tio? Wij zouden het niet weten…

Howdy Tio leeft als Bodywork artist in wat hij noemt: Awareness In Motion.

Hieronder vallen Bodywork sessies (waar hij ook levenstrajecten begeleidt), Movement training, Stoelwerk trainer, Thai massage leraar/therapeut, leraar Internal Martial Arts ( Taiji, Bagua en Qigong in zijn school WDP NL).

 

Howdy Tio geeft al jaren les in Thai (stoel) massages in heel Nederland aan zowel beginnende masseurs als  professionele masseurs/massagetherapeuten en kan dan ook met recht een expert op het gebied van Thai Massage (stoel en ook Thai Yoga Massage) genoemd worden.

 

In de 2 daagse cursus Thai Stoelmassage integreert hij zijn kennis op het gebied van Thai (Yoga) Massage met het masseren op de stoel. Zijn unieke leerstijl is gebaseerd  op leven en werken in het moment: ‘Awareness in Motion’.   Omdat Howdy actief inspeelt op wat zich in het moment aandient bij de cursisten, zullen de onderwerpen die behandeld worden hier flexibel op aansluiten. Dat maakt van elke training die Howdy geeft een unieke ervaring.

 

Zijn benadering is het volgen van natuurlijke principes en handelen in het moment.

Met dit als basis “ziet” Howdy hoe de connecties lopen in het lichaam en reageert daarop met welke techniek/beweging optimaal te gebruiken is.

Het gaat daarbij om te kunnen zien en voelen wat het lichaam/mind vraagt en daarop kunnen inspelen. Hiermee kan je de (disconnectie) volgen aan de hand van Biodynamics (hoe het lichaam zich verhoudt).

 

 

In de 2 daagse cursus Thai Stoelmassage leer je unieke massagegrepen binnen een telkens individueel afgestemd behandeling.

In elke training is er individuele aandacht voor iedere deelnemer.

De Thai Stoelmassage kenmerkt zich door de combinatie van massage met acupressuur en aan de yoga ontleende strekkingen. Naast de ontspanning van de massage maak je hierdoor de spieren en gewrichten soepeler en activeer je de energiedoorstroming.

 

 

Inhoud van de cursus

 

In deze cursus  krijg je technieken aangereikt voor het uitvoeren van de Thai Stoelmassage;  inspirerende technieken vanuit Thaise principes, zoals een reeks stretches en dynamische ritmische grepen, die je creativiteit en inspiratie zullen aanspreken.

Bovendien krijg je meer zicht op een eigen manier van werken tijdens deze stoelmassage.

Martial Arts zoals Taiji en Qigong zijn in deze training een ondersteunende factor.

Hoe kun je je lichaam efficiënt  gebruiken en hoe kun je ‘Awareness in Motion’ hierbij inzetten?  Een goede zelfzorg is van essentieel belang om als bodyworker om op lange termijn in conditie te blijven.

Na het volgen van deze intensieve dagen kun je op geheel eigen wijze, moeiteloos en in een flow een goede en verantwoorde stoelmassage vanuit Thaise principes geven.

Details

Start:
13 February 2021 @ 10:00
End:
14 February 2021 @ 17:00
Cost:
€270
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/thai-stoelmassage/

Organizer

Horizon opleidingen
Phone:
06-40266698
Email:
info@horizonopleidingen.nl
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl/

Venue

Horizon opleidingen
De Bloemendaal 10
Engelen, ‘s-Hertogenbosch 5221 EC Netherlands
+ Google Map
Phone:
06-40266698
Website:
https://horizon-massageopleiding.nl