Team members

Team members: Jeanet Berkhout en Nistal Wlozysiak

Jeanet Berkhout

Mijn naam is Jeanet Berkhout.

In de loop van de jaren ben ik mijn eigen onhandige bewegingspatronen en weerspannige lichaam beter gaan begrijpen. Naarmate ik ouder word, kom ik beter in mijn vel te zitten door mijn  patronen laagje voor laagje te ontrafelen. Hierdoor begrijp ik heel goed hoe ik anderen kan helpen, met name mensen die last hebben van chronische of terugkerende klachten.

Ik werk met de dingen die mij hebben geholpen, Thai bodywork, reflexintegratie, yoga-, Feldenkrais- en ademhalingsoefeningen. Onderling verwant, maar met ieder een eigen invalshoek. Gemeenschappelijk is het verkennen van je lichaam door middel van aanraking en beweging,  zodat je gaat voelen waar je spanning vast houdt en je die los kan laten.

Vroeger wilde ik fysiotherapeut worden. Maar omdat ik motorisch onhandig was en toen helemaal niet van sporten hield, ben ik wat anders gaan studeren. Na het conservatorium en de universiteit heb ik uiteindelijk gewerkt als coach in de arbeidsreïntegratie. Dat heb ik jaren gedaan. Steeds had ik in mijn achterhoofd: ik wil nog eens iets met massage gaan doen. In 2010 heb ik daar een start mee gemaakt. Het bleek een gouden greep.

Ik help je graag met mijn nieuwsgierigheid, kennis en ervaring.